Svalbard Explorer AS sitt turkonsept baserer seg på at vi tilrettelegger et helhetlig turopplegg som er tilpasset våre gjesters ønsker. Vi kan ta hånd om hele turopplegget deres på Svalbard, alt fra overnattinger og bespisning i Longyearbyen til alle de ulike elementene som skal til for at scooterturen blir en trygg og spennende opplevelse. Les mer om Svalbard Explorer her.

Når dere er på tur med oss blir dere sett på som turkamerater og ikke som passive turister. Dere vil få ta del i alle nødvendige gjøremål i campene og vi ønsker at dere skal være med å påvirke veivalget underveis så langt det er mulig. Dette vil gi det optimalt utbytte av turen ute i det arktiske vinterlandskapet på Svalbard.

Turprogram

[tabs_vertical]

[tab title=”2-dager – Camp Explorer”]

Camp Explorer (2 dager)

Infobar_camp_explorer

Inforbar_camp_explorer

[/tab]

[tab title=”2-dager – Barentsburg”]

Barentsburg (2 dager)

infobar_Barentsburg_v2 infobar_Barentsburg

[/tab]

[tab title=”2-dager – Pyramiden”]

Pyramiden (2 dager)

Infobar_Pyramiden Infobar_Pyramiden

[/tab] [tab title=”2-dager – Svea”]

Svea (2 dager)

infobar_Svea

infobar_Svea

[/tab]

[tab title=”2-dager – Isfjord Radio”]

Isfjord Radio (2 dager)

infobar_Isfjord_v2

infobar_Isfjord

[/tab]

[tab title=”3-dager – Isfjord Radio og Svea”]

Isfjord Radio og Svea (3 dager)

infobar_Isfjord_svea

infobar_Svea_Isfjord

[/tab]

[/tabs_vertical]

Overnatting i hotell eller i «Camp Explorer»

Overnattinger kan enten foregå i hoteller eller i det vi betegner som «Camp Explorer». Campene består av Venor-gammer som er solide telt med ståhøyde, tykk og sterk bommulsduk og en mulitfuel varmeovn. Campen settes på et egnet og lunt sted. Overnatting foregår på reinskinn og sovepose, og selv om det er kaldt ute får vi det komfortabelt og koselig inne. Ved camping i gamme, blir sikkerheten mot isbjørn ivaretatt av snubleblus. Dette er en anordning som vil varsle om det skulle komme en nysgjerrig nærgående isbjørn rundt campen. Ved behov vil vi ha våken bjørnevakt på natten. Det finnes flere overnattingssteder på Svalbard. Foruten i rikholdige Longyearbyen er det også overnattingstilbud i Barentsburg, Pyramiden, Isfjord Radio og i Svea, alle disse kan man benytte seg av når man er ute på tur.

[pullquote1 quotes=”true” align=”right”]Advarsel: En slik tur vil sette varige spor og huskes resten av livet. Vi tar ikke ansvar for senskader som Svalbard-savn og en uhelbredelig lengsel mot nord.[/pullquote1]

Det er på plass med en advarsel, en slik tur vil sette varige spor i alle turdeltagerne og vil huskes resten av livet. Vi tar ikke ansvar for senskader som Svalbard-savn og en uhelbredelig lengsel mot nord…

Under viser vi et kart over sentrale Spitsbergen som er det primære turområdet vi opererer i. De røde prikkene er fasiliteter med overnattingsmuligheter i vintersesongen, mens de gule prikkene er andre steder i området eller «points of interest». Longyearbyen (stor gul prikk) markerer start- og sluttsted for alle scooterturene.

Kart_turomraade_2015